لطفا صبر کنید...

0
0

پرفروش‌ ترین

آدرس

افزودن آدرس

بهترین روش خوابیدن برای بهبود و رفع دیسک کمر چه شیوه‌ای است؟

بهترین روش خوابیدن برای بهبود و رفع دیسک کمر چه شیوه‌ای است؟

بهترین روش خوابیدن برای رفع دیسک کمر چه شیوه‌ای است؟

در یک کلام بهترین وضعیت برای افرادی که به مشکل دیسک کمر دچار شده اند، این است که ستون فقرات را در یک خط مستقیم و طبیعی قرار دهند. طوری که فاصله درست بین مهره ها حفظ شود. به همین دلیل فشار کمتری بر دیسک وارد می شود و عصب های اطراف آن آزادتر خواهند بود. برای تحقق این مهم، می توان انواعی از وضعیت های خوابیدن را امتحان کرد. اما باید این را هم درنظر داشته باشید که بالش ها و پشتیبان های مناسبی هم برای گردن، کمر و … استفاده کنید. در ادامه نگاهی به وضعیت های مختلف خوابیدن بیماران دیسک کمر خواهیم انداخت.

به پهلو بخوابید و بالشی بین زانوها قرار دهید

اگر از آن دسته از افرادی هستید که خوابیدن به پهلو را ترجیح می دهید، این گزینه بسیار مناسب است. باید در این وضعیت به شانه راست و یا چپ اجازه بدهید که با تشک تماس داشته باشد. درست مانند سایر اعضای بدن. سپس به کمک یک بالش، بین زانو های خود فاصله ایجاد کنید. درصورت وجود فاصله بین کمر و تشک، می توانید از یک بالش کوچک برای پرکردن آن استفاده کنید. همچنین نباید بیش از اندازه به یک سمت خم بشوید. چرا که مانع از تعادل عضلانی می شود. برای رفع این مشکل، می توانید هر از چند گاهی، اقدام به تغییر دادن طرف خوابیدن خود کنید.

روی پشت بخوابید و بالشی زیر زانوها قرار دهید

اگر عادت به خوابیدن روی پشت دارید، این وضعیت مناسب شماست. کمر و ستون فقرات شما در این وضعیت باید در تماس با تشک قرار بگیرند. پس از آن زیر زانو های شما یک بالش قرار بگیرد. در این صورت زانو ها بالاتر رفته و فاصله بین مهره های شما افزایش می یابد. به همین دلیل فشار برروی دیسک کمر کاهش یافته و عصب های اطراف آن عملکرد آزادتری دارند. درصورتی که گردن شما و تشک خواب فاصله ای باهم دارند، برای رفع آن می توانید از بالش استفاده کنید.

روی پشت بخوابید و بالشی زیر باسن قرار دهید

این وضعیت زمانی برقرار می شود که باسن و ستون فقرات شما با تشک تماس داشته باشند. به طوری که خمش آن ها، حالت طبیعی داشته باشد. سپس برای بالارفتن باسن باید یک بالش زیر آن قرار بدهید. اما نباید این بالش سفت و بزرگ باشد. چرا که فشار برروی گردن و ستون فقرات را افزایش می دهد. همچنین سر شما نباید به طرفین بچرخد. چرا که احتمال انحراف ستون فقرات وجود دارد. به کمک این وضعیت خواب می توانید از قرارگیری باسن و ستون فقرات در یک وضعیت مناسب، اطمینان حاصل کنید.

روش صحیح خوابیدن برای درد سیاتیک

از مهم ترین عواملی که ممکن است فشار برروی عصب سیاتیک را افزایش یا کاهش دهد، موقعیت خواب است. برای خوابیدن، آن هم در وضعیتی که درد سیاتیک بروز کرده است، باید وضعیتی را انتخاب کنید که کمترین فشار بر این عصب وارد می شود. برای نمونه می توانید به پشت بخوابید و بالشی را زیر زانو قرار بدهید. یا می توانید روی بغل بخوابید و بالشی بین پاها قرار بدهید. در تمامی این وضعیت ها هم ستون فقرات شما موقعیت مناسبی دارند، هم فشار بر سیاتیک کمتر می شود.

نحوه خوابیدن تنگی کانال نخاعی

اگر مشکل تنگی کانال نخاعی شما را آزار می دهد، بهترین وضعیت برای خواب، وضعیت طاق باز است. بخصوص اگر روی یک تشک سفت بخوابید، این وضعیت کمک شایانی به شما می کند. همچنین می توانید پاهای خود را بالا بیاورید تا فشار بر ناحیه کمر شما کاهش یابد. از سوی دیگر اگر قصد دارید به پشت بخوابید، باید برای سر و گردن پشتیبان مناسبی پیدا کنید.

خوابیدن بر روی شکم چه تاثیری بر دیسک کمر دارد؟

شاید بسیاری از افراد اینطور تصور کنند که خوابیدن روی شکم برای دیسک، مضر است. این تصور تا زمانی درست است که به گردن و کمر فشار وارد شود. اما اگر این وضعیت خواب، برای شما راحت تر است، می توانید با قراردادن یک بالش در نواحی پایینی شکم، این وضعیت را همچنان امتحان کنید.

طرز خوابیدن بیماران دیسک کمر وقتی به پشت می‌خوابند

شاید بتوان از این نوع وضعیت خواب به عنوان بهترین گزینه برای رفع و یا کاهش فشار دیسک کمر یاد کرد. فرقی ندارد که مشکل کمر نداشته باشید و یا از این درد رنج ببرید. این پوزیشن برای همه افراد مناسب است. برای برقراری این وضعیت باید به پشت بخوابید و بالش متوسط را زیر زانو های خود قرار بدهید. همچنین برای حمایت از گودی کمر هم می توانید از یک پارچه یا حوله تا شده استفاده کنید و زیر کمر قرار بدهید. بزرگ ترین مزیت این روش، توزیح وزن بدن به صورت یکپارچه است. طوری که تمام اندام ها ریلکس خواهند بود.

طرز خوابیدن بیماران دیسک کمر وقتی به پهلو می‌خوابند

اگر برای شما خوابیدن به پشت مقدور نیست، این گزینه برای شما می تواند مناسب باشد. بعد از خوابیدن به پشت، این روش را می توان بهترین پوزیشن برای خواب بیماران مبتلا به دیسک کمر یاد کرد. ابتدا باید روی یکی از پهلو های خود بخوابید و کمی زانو و لگن خود را رو به جلو خم کنید. سپس برای قرارگیری لگن در وضعیت نرمال باید بالش را دربین زانو ها قرار دهید. نباید اجازه بدهید بین کمر و تشک خالی بماند. به همین دلیل می توانید از یک بالش کوچک استفاده کنید تا فضا را پر کند. باید بالش استفاده شده در زیر سر، ارتفاعی به اندازه هم راستا قرار گرفتن سر و گردن داشته باشد.

طرز خوابیدن بیماران دیسک کمر وقتی مثل یک جنین می‌خوابند

از دیگر پوزیشن های مناسب برای خوابیدن مبتلایان به دیسک کمر، خوابیدن مانند جنین است. ابتدا باید به پشت بخوابید و سپس به سمت یکی از پهلو ها بچرخید. بهتر است به سمت پهلویی بچرخید که راحتی بیشتری دارید. سپس باید زانو های خود را به داخل سینه خم کنید و بالاتنه خود را به زانو بچسبانید. در این وضعیت باید هر از چند گاهی روی سمت دیگر پهلو چرخیده و پهلو را عوض کنیم. طوری که تعادل عضلانی را رعایت کنیم.

طرز خوابیدن بیماران دیسک کمر وقتی روی شکم می‌خوابند

می توان ادعا کرد که این وضعیت خواب تقریبا برای هر فردی نامناسب است. بخصوص اگر دیسک کمر و یا گردن دارید، قید این وضعیت را بزنید. اما درصورتی که امکان خوابیدن به پهلو یا پشت را ندارید، می توانید به توصیه هایی که در این بخش می گوییم، عمل کنید. بالشی مناسب را زیر شکم خود قرار بدهید. طوری که قسمتی از آن در زیر لگن شما نیز باشد. در این صورت وزن از روی مهره های شما برداشته می شود. همچنین یک بالش با ارتقاع کم هم باید زیر سر قرار بدهید.

نماد اسلیپیران چه امتیازی میدهید؟

4.67

از 3 نظر


تاریخ انتشار تاریخ انتشار مقاله: ۱۴۰۳/۰۶/۲۴

افزودن به علاقمندی شیر کردن لینک
نماد اسلیپیران
پیشنهاد میکنیم یه سری به این مقالات هم بزنید:
معرفی بهترین تشک ها برای افرادی که کمر درد دارند

معرفی بهترین تشک ها برای افرادی که کمر درد دارند

بهترین تشک برای کمر درد بهترین تشک‌ها برای درمان کمردرد تشک‌های طبی هستند که ساختار آن‌ها بدون فنر است و تقریباً سفت هستند. اما بعد از معرفی تکنولوژی های جدید مانند فنر منفصل High Micro و همچنین مموری فوم یا همان فوم هوشمند، تعریف جدیدی از تشک های طبی به بازار ارائه شد که علاوه […]

وحید طهماسبی
تعداد نظرات

0

تاریخ انتشار

۱۴۰۳/۰۸/۳۰

مطالعه محتوامطالعه کنید
وحید طهماسبی
تعداد نظرات

0

تاریخ انتشار

۱۴۰۳/۰۸/۳۰

مطالعه کنید
نماد اسلیپیران
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما درباره این محتوا هستند.

نام خانوادگی :

ایمیل :